Helstegt pattegris til fest

Hos Sydhavnens Slagter tilbyder vi lækker helstegt pattegris. Ønsker du at gøre noget ekstra ud af menuen, leverer vi til hverdag og til fest i København SV, Valby og Hvidovre. Har du et forestående arrangement, tilbyder vi forskellige løsninger for minimum 30 personer, hvor vi stiller op med helstegt pattegris, american grill, hel dansk lam og meget andet blandet partygrill.

Hos os kan du få skræddersyet en lækker menu til din fest, hvor vi stiller an med alt det, du har behov for. Lad os om maden, så du kan koncentrere dig om dine gæster. Vi har mange års erfaring med afholdelse af store og små arrangementer, hvorfor du trygt kan komme til os, når du skal holde fest med helstegt pattegris.

Gør-det-selv helstegt pattegris eller få en rutineret grillmester

Skal du holde festmiddag, hvor menuen står på helstegt pattegris, har du mulighed for at stå for grillen selv. Men du har naturligvis også mulighed for at få en rutineret grillmester med ud, som kan stå for det hele. Vi tilbyder både kold og varm mad til din helstegte pattegris, hvor der er noget for enhver smag. Vi går meget op i dyrevelfærd og sikrer os derfor, at grisen er blevet opdrættet godt.

Du kan selv være med til at sammensætte menuen, så den passer til dine gæster og deres præferencer. Afholdes festen i hverdagene, leverer vi maden mellem 10 og 12. Vi gør det også i weekenden for et mindre beløb til din adresse.

Få et godt tilbud på din fest

Er du interesseret i at høre mere om vores priser og tilbud, kan du kontakte os for at få et helt uforpligtende tilbud på din fest. Vi tilbyder helstegt pattegris og lækker mad, der laves fra bunden af friske råvarer.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille? Ring til os på telefon 33 21 50 87. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sydhavnsslagteren ApS
Borgbjergsvej 23
2450 København sv

​Find os

Sydhavnsslagteren ApS​

CVR: 37490296

Borgbjergsvej 23

2450 København SV

Vi er medlem af:

dedanskeslagtermester