Smørrebrød & Sandwiches

Smag vores lækre
hjemmelavede sandwiches

Drømmer du om at sætte tænderne i et stykke hjemmelavet, højtbelagt smørrebrød? Så bør du kigge forbi Sydhavnens Slagter. Vi laver lækkert smørrebrød af helt friske råvarer i høj kvalitet. Vores butik er beliggende i Sydhavn, og derfor kommer vores kunder typisk fra Valby og Hvidovre. Vi tilbyder dog også frisklavet og lækkert smørrebrød til alle kunder uden for disse områder.

Hos os kan du finde et stort udvalg af forskellige former for smørrebrød, som laves af friske råvarer helt fra bunden. Du kan altid få friske håndmadder til 14 kr. pr. stk. Sætter du pris på madder i luksusudgaven, kan det bestilles hos os fra 28 – 35 – 45 kr. pr. stk.

Ønsker du laks, rejemadder og tatar er det fra 45 kr.

Ålemadder kan du få en dagspris.

Stjerneskud med 2 stegte og 1 dampet fra 65 kr.

Udover smørrebrød laver vi også lækre focacciaboller med skønt fyld fra 45 kr. og trekantsandwich til 18 kr. stykket. Bemærk at trekantsandwich kun er via bestilling. Alle luksussmørrebrød skal helst bestilles en dag i forvejen, så undgår du ventetid, og kan i stedet nyde din mad til normal tid.

Gratis levering ved køb over 200 kr. i hverdagene mellem 10-12.

Kontakt os for at bestille lækkert smørrebrød

Gider du ikke selv at smøre madpakke hjemmefra, kan du heldigvis få det næsten lige så billigt hos os. Vi gør dog noget mere ud af hver enkelt mad, som ser æstetisk flot og indbydende ud. Henter du selv, eller ønsker du, at vi bringer frokosten til dig – det er helt op til dig.

Du kan bestille mad på telefon: 33 21 50 87.

Vi ser frem til at forkæle dig med dejligt og velsmagende smørrebrød lige efter dine ønsker.

Lækkert smørrebrød
for enhver smag

Smørrebrød fås i mange forskellige varianter og er derfor noget, som de fleste mennesker kan lide. Derfor er dette en god løsning til diverse arrangementer, uanset hvilken aldersgruppe der er tale om. Smørrebrødet ser lækkert og indbydende ud, så hvis du ønsker at gøre lidt mere ud af frokosten, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning og se det delikate udvalg. Vi tilbyder ligeledes smørrebrød ud af huset, hvor du enten kan bestille med dit yndlingsfyld eller specificeret smørrebrød, hvor du får lidt af hvert.

God smag og høj service er forventeligt hos os, da vi lever af glade og tilfredse kunder, der kommer igen gang på gang. Derfor er du garanteret at få en velsmagende oplevelse, uanset hvilket mad du får fra os.

Vi sikrer dig, at alt maden er frisklavet fra bunden af friske råvarer. Vi sammensætter naturligvis gerne lige den smagsvariant, som kan få dine smagsløg til at løbe i vand.